Blog

De oplossing voor het desinfecteren van stoffen!

De oplossing voor het desinfecteren van stoffen!

De oplossing voor het desinfecteren van stoffen!Persoonlijke hygiëneNu er nieuwe feiten naar voren komen over hoe je veilig kunt blijven tijdens een pandemie, blijft één ding hetzelfde: persoonlijke hygiëne. Een virus blijft niet zozeer op zachte oppervlakken als wel op hardere oppervlakken zoals hout, metaalplastic en laminaten.We raden u aan om uw handen ongeveer 20 seconden te wassen om ervoor te zorgen dat het virus zich niet verspreidt. Dat is...

Lees meer

Modern meubilair is een must have!

Modern meubilair is een must have!

Waarom is modern meubilair belangrijk? Laten we gewoon zeggen dat het de perfecte manier is om uw levensstijl en uzelf uit te drukken. Laat uw meubels voor zichzelf spreken, met de beste meubels, of het nu gaat om residentieel of commercieel meubilair! De beste manier om uw kamer tot leven te brengen is door gebruik te maken van unieke en eigentijdse moderne meubels die u kunt vinden. Breng die gezellige...

Lees meer

Hoe richt je zelf gemakkelijk een thuiswerkplek in

Hoe richt je zelf gemakkelijk een thuiswerkplek in

De snelle verspreiding van Covid-19 heeft veel werkgevers ertoe aangezet hun werknemers te verplichten thuis te werken. Werken op afstand heeft zijn uitdagingen, zoals in bed blijven liggen of vechten over een aangewezen bank. Dit kan de perfecte gelegenheid zijn om het ideale thuiskantoor waar u altijd al van gedroomd heeft te modelleren! Wie wist dat een paar meubels de creativiteit, productiviteit en concentratie zouden kunnen bevorderen? Woonliving is er om u te helpen een ruimte te creëren die bijdraagt aan het succes van uw werk - van huis uit - met moderne meubels!

Lees meer

Hoe houd je jouw huis schoon tijdens de coronacrisis

Hoe houd je jouw huis schoon tijdens de coronacrisis

Omdat iedereen thuis in isolement is, moeten mensen het huishoudoppervlak goed schoonmaken, desinfecteren en ontsmetten om uw blootstelling aan gevaarlijke ziektekiemen te verminderen en uw gezin gezond te houden.

Bij het schoonmaken van uw huis worden gestoffeerde meubels meestal vergeten. Zorg ervoor dat u uw dierbaren veilig houdt door een aantal van deze maatregelen in uw dagelijks leven te gebruiken. Hier volgen enkele tips voor het saneren van gestoffeerde meubelen.

Lees meer

Waar ben je naar op zoek?

VASA Wandkapstok

Iemand kocht zojuist

VASA Wandkapstok

10 Minuten geleden Uit Everdingen

Je winkelmandje