Meubelkleuren kiezen voor je huis of kantoor.

Dus je hebt besloten je huis of kantoor opnieuw in te richten. Je weet dat je modern meubilair wilt, je kent de soorten stukken die je wilt en je kent de sfeer die je wilt creëren. Maar hoe kies je kleuren voor je meubels en je ruimte?

Je wilt niet dat je ruimte te druk en te luid is, maar je wilt ook niet dat je ruimte te neutraal is. Je hebt dingen nodig die bij elkaar passen en uniform zijn zonder kunstmatig te lijken. Het vinden van een balans en het kiezen van de juiste kleuren voor design meubels kan moeilijk zijn, maar bij Woonliving kunt u opties vinden die geschikt zijn voor uw ruimte.

Woonliving design meubels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen die passen bij elk kleurenschema en decor dat je kiest. We bieden verschillende moderne meubels om je te helpen de juiste kleuren voor je huis of kantoor te vinden.

Tips voor het kiezen van moderne meubelkleuren

1.Voeg wat zwart toe
Het toevoegen van een beetje zwart in elke kamer is een goede manier om andere kleuren te laten opvallen en een contrast te creëren. Het creëert een high-impact look die de helderheid van andere kleuren naar voren kan brengen. Zwarte tafels zijn een goede manier om dit te bereiken. Met gekleurde stoelen, gekleurde accessoires en gekleurde wandkleden kan een zwarte salontafel of zwart bureau gemakkelijk opvallen.

2.Ga neutraal
Bij twijfel, ga voor neutrale design meubels. Als je een kunstwerk aan de muur of een meubelstuk als statement gebruikt, kan je neutrale kleuren gebruiken voor je andere meubels. Grijs, beige, wit, crème - het kiezen van meubelstukken in een van deze tinten kan een kalmerende en ontspannen omgeving creëren.

3.Consistentie is cruciaal
Hoewel elke kamer in een kantoor en thuis een ander decor of thema kan hebben, is het belangrijk om eenzelfde kleurenpalet in een ruimte te behouden. Plaats geen pastelkleuren in de ene kamer en primaire kleuren in de volgende. Het hebben van een samenhangend kleurenpalet is belangrijk voor de consistentie, vooral voor bezoekers en gasten in je ruimte.

4.Sofa als een statement
Banken worden vaak gebruikt als statement-stukken, zowel in een woonkamer, ontspanningsruimte, lunchruimte of kantoorlobby. Een neutraal kleurenpalet - crèmewanden, lichte vloeren, zilveren accessoires - met een felrode bank of paarse loveseat of groene bijzetstoelen is een geweldige manier om een ​​unieke stijl te creëren.

5.Vraag hulp aan een professional
Als je overweldigd bent door de opties en niet zeker weet hoe je de juiste kleuren voor je meubels kan kiezen, neemt contact op met een professional. Als je twijfelt over het werken met een interieurontwerper, kunnen de vertegenwoordigers van Woonliving je helpen ideeën en opties te geven voor het decoreren van je huis of kantoor.

Bezoek onze catalogus voor modern meubilair voor thuis en op kantoor
Als u op zoek bent naar design meubels voor thuis of op kantoor, kan Woonliving helpen. We bieden een verscheidenheid aan design meubels in verschillende texturen, materialen en kleuren die geschikt zijn voor woningen en kantoren, ongeacht uw kleurenschema en decor.

We zijn er trots op om huiseigenaren, bedrijfseigenaren en interieurontwerpers te helpen bij het vinden van de juiste stukken en kleuren voor hun ruimte. Bezoek onze catalogus of neem contact met ons op voor meer informatie over onze moderne meubels!