Standaard gratis verzending & 30 dagen bedenktijd
WoonlivingWoonlivingWoonliving
0
00,00
ma t/m vr 09.00 - 17.30: +31 (0)30 237 81 73

Over Woonliving

Het huis voor duurzame merken

Wij zijn het huis voor duurzame merken met liefde voor onze planeet. We willen je duurzame producten geven die een leven lang meegaan en tegelijkertijd onze planeet beschermen tijdens het proces. Voor elke 100 bestellingen planten wij bomen in Nederland en compenseren we altijd onze ecologische voetafdruk voor elke levering. Je kan dus genieten van design die een leven lang meegaan en tegelijkertijd de toekomst van onze planeet behouden.

Het is tijd voor verandering!

Tot voor kort bestonden er geen duurzame meubel merken die scherpe prijzen hanteren, klanten een bewuste keuze bieden en tegelijkertijd investeren in een groene toekomst. Hier kwam allemaal verandering in toen een jonge groep ondernemers in 2017 Woonliving oprichtte. Toch zijn er vandaag de dag veel webshops waarbij niet altijd duidelijk is of je nu een bewuste keuze maakt of niet. Dit willen we veranderen zonder dat jij hier extra voor hoeft te betalen.

Misschien vraag jij je al af hoe dit kan?

We werken rechtstreeks samen met de beste onafhankelijke designers en meubelmakers. Geen tussenpersonen, geen winkels en dus geen onnodige kosten. Dit is een verantwoorde manier van ontwerpen (waar we trots op zijn!) en waardoor jij altijd goedkoper en duurzamer uit bent dan in de winkel. We geloven namelijk dat de beste plek om je prachtige spullen te proberen bij jou thuis is. Dankzij ons service team zorgen we ervoor dat jij altijd eerst je spullen thuis kan proberen en bevallen ze dan niet? Dan ontvangen we ze graag weer terug zodat we deze kunnen weggeven aan onze community. Dit doen we bewust zodat we gezamenlijk verspilling tegen kunnen gaan!

Graag willen we samen met jou de meubel industrie veranderen

Bij elke 100 bestellingen planten we daarom een boom en doen we er alles aan om jouw keuze zo groen mogelijk te maken. Ook kun je in de webshop zien of het product milieubewust is of waarom het product dit niet is. Niet alleen maken we samen een impact, jij geniet daarbij ook nog eens van prachtig design meubilair voor een scherpe prijs!

Zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag
Januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Er zijn niet genoeg producten meer beschikbaar. Slechts [max] over.
Bladeren door het verlanglijstjeVerwijder verlanglijstje
Bijna van jou

Je winkelmandje is leeg

Toch maar weer winkelen

Opmerking toevoegen Opmerking bewerken
Voeg een kortingscode toe

Voeg een kortingscode toe

Kortingscode werkt ook op de afrekenpagina