Over Woonliving

Anders door design


We werken rechtstreeks samen met de beste onafhankelijke designers en makers. Geen tussenpersonen, geen winkels en geen onnodige kosten. Dit is een verantwoorde manier van ontwerpen, waar we trots op zijn. Daarbij zijn alle designs duurzaam en verantwoord geproduceerd met oog op de toekomst van onze planeet.


Wat wij geloven

Originele design meubels aanbieden van hoge kwaliteit en voor een eerlijke prijs, dat is onze missie. Wij vinden dat winkels en dure designmerken klanten oneerlijk behandelen!Met alle tussenstappen in het productieproces betaal je vaak onnodig te veel voor je design meubels. Wij willen je dit deel besparen en bieden origineel design aan voor betaalbare prijzen. Dit is wat wij anders doen!


Bespaar tot 60%

Rechtstreeks van de makers. Geen magazijnen, geen winkels, geen tussenpersonen. Wij staan in direct contact met de ontwerpers en fabrikanten van onze meubels. Door deze aanpak kunnen we flink besparen in de productiekosten en hier profiteer jij van. Onze producten zijn hierdoor vaak namelijk tot wel 60% goedkoper dan de normale winkelprijzen.

Waar ben je naar op zoek?

DSW Kuipstoel Wit Sascha | Set van 4

Iemand kocht zojuist

DSW Kuipstoel Wit Sascha | Set van 4

10 Minuten geleden Uit Everdingen

Je winkelmandje